Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zażalenie a zarówno Propozycja dotyczące pracy Moderatorów w dziale Metin2

Błyskotka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najczęściej przebywam w dziale Metin2, gdzie zauważyłam, że praca Moderatorów nie jest wystarczająca. W dziale ogólnym istnieją tematy:

- http://www.mpcforum.pl/topic/410560-nie-wiesz-gdzie-dropic-zapytaj-tutaj/

- http://www.mpcforum.pl/topic/160059-inne-nie-wiesz-gdzie-expic-zapytaj-tutaj/

- http://www.mpcforum.pl/topic/512061-szukasz-przyjaciol-do-grygraczy-do-gildiipomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-zadaniem-zajrzyj/

- http://www.mpcforum.pl/topic/521555-innenie-wiesz-jaka-postacia-grac-zapytaj-tutaj/

które są najgłówniejsze i najbardziej popularne, lecz które też z racji przypływających pytań i problemów zwyczajnie się gubią w całej tej liście tematów a nie którzy Użytkownicy a w sumie większa połowa nie patrzy czy czasem dany temat już nie istnieje a tworzą nowy.

Ze swojej strony wielokrotnie były zgłaszane poprzez opcję ''raportuj'' , lecz Moderatorzy mieli zwyczajnie to gdzieś. Z racji tego sami dokładają sobie pracę, gdyż dzień w dzień powstają nowe tematy takie same jak wymieniłam wyżej.

Proponuje te tematy podpiąć aby nie gubiły się one w tematach z problemami i pytaniami, gdyż ułatwi Nam pracę i Wam a także zaoszczędzi marnowania czasu na szukanie.

PROSZĘ O POZYTYWNE ROZPATRZENIE

Opublikowano

y ,wystarczy raport z treścią

" przypnijcie,bo to jest przydatne " albo coś .

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Wszystko masz w tym temacie

http://www.mpcforum.pl/topic/438607-info-lista-najwazniejszych-tematow-w-dziale-metin2/

Jak by się wszystko podpinało to by cała strona pinned była

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Wielokrotnie to raportowałam ale Moderatorzy zwyczajnie to olewają, dlatego bardzo mam złe zdanie na ich temat bo są zwyczajnie zakłamani bo nic nie robią tylko oczekują od nas. Pora w końcu się wziąść do pracy.

Lista a podpiety temat osobny to dwie różne rzeczy, więc nie mylcie pojęć.

Dobrze wiecie, że mam rację a teraz próbujecie bronić swoje nie róbstwo.

Opublikowano

Błyskotka, już Ci mówiłem. Ocenianie ich pracy zostaw to nam, nie jesteś akurat od tego, że oceniać ich działalność moderatorską.

Trudno napisać do moderatora i pogadać z nim o "wizji", którą ty prezentujesz? Nie, trzeba napisać sugestię, a raczej skargę na moderatorów. Jeśli nie odpisują, to proszę do Globali napisać.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

wielokrotnie było zgłaszane a moderatorzy olewają wiele raportów i przekonałam się już nie raz o tym, sami zwyczajnie sobie utrudniacie, AceBoys jako użytkownik mam prawo do oceny pracy moderatorów

Opublikowano

jako użytkownik mam prawo do oceny pracy moderatorów

Nie, nie masz, a twoje skargi robią się coraz bardziej żałosne.

@down

nie pasuje Ci na forum to wypierdalaj.

/AceBoy: Cass, wolałbym abyś się pohamowała ;).

/Cass: Sorki Ace, ale szlag mnie trafia jak czytam takie bzdury.

rydah for life

Opublikowano

Up wyżej jesteś w błędzie, zarówno administracja i użytkownicy budują forum i mają forum do wypowiedzi na temat użytkownika jeśli zachodzi taka potrzeba, decyzje ostateczną podejmuje Administrator i Global Moderator. Po prostu boli ciie że mówie prawdę, zwyczajnie większość modów poleciała wyłącznie na rangę a dział metin2 jest zaniedbany. Jako użytkownik nie ejstem zadowolona z pracy Moderatorów i mam prawo się na ten temat wypowiedzieć.

Prosze bardzo dowod waszej nie wystarczajacej pracy i bezmyślności:

http://www.mpcforum.pl/topic/594543-metin2-drop/

Opublikowano

Weź pod uwagę, że wysyłając raport, to nie zawsze odbiera go moderator danego działu.

Może też być sytuacja, że któryś z moderatorów nie będzie zgadzał się z tym, co napisałaś w raporcie. Np odnośnie zamknięcia tematu.

Co do tego tematu wyżej. Faktycznie, nie wiadomo o co w nim chodzi, ale z drugiej strony, któryś z moderatorów zamiast od razu zamknąć temat może stara się skontaktować z autorem poprzez pw i zrozumieć jego sens.

Najbardziej dziwi mnie fakt, że tylko TY dostrzegasz wszędzie przewinienia moderatorów MT2.

Opublikowano

Najbardziej dziwi mnie fakt, że tylko TY dostrzegasz wszędzie przewinienia moderatorów MT2.

No dokładnie. Kto oprócz "błyskotki" (czy jak to tam) pisze skargi na team metina?

Przecież team metina pracuje b. dobrze.

Praca moderatora nigdy nie jest łatwa.

Samemu czasem się dziwie jak rano nikogo w lolu nie ma to np. od 9-12 potrafi się robić spam jak nic.

Moderator nie musi być zgodny z twoją opinią.

Opublikowano

Ze swojej strony wielokrotnie były zgłaszane poprzez opcję ''raportuj'' , lecz Moderatorzy mieli zwyczajnie to gdzieś. Z racji tego sami dokładają sobie pracę, gdyż dzień w dzień powstają nowe tematy takie same jak wymieniłam wyżej.

Myślisz że łatwo jest ogarnąć ok. 50 raportów ? ;)

I tak kida nie dostaniesz h3h3.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

No bez jaj ludzie !

Metin to inny świat widze że tu kolegi mózg jeszcze walczy i dlatego mu się to nie podoba ale pogra na privach i już będzie ok nie trzeba zwracać uwagi :PP

Prace moda działu ocenia admin a już i tak nie musi bo skoro jest modem to znaczy że jest dobry .

Opublikowano

Super, nie podoba Ci się forum i praca naszych moderatorów? U góry jest czerwony guziczek X, wystarczy 1 kliknięcie. To jest największe forum w Polsce, userów jest mnóstwo, w godzinach szczytu 6k+, i ogarnij sobie 50 raportów w 10 minut, powodzenia. Zrozum że moderatorzy nie są robotami i nie siedzą na forum 25/8. Może jeszcze skargę na kokosza napisz, żę zaniedbuje forum, co? <_<

Opublikowano

Znowu to samo, od momentu kiedy Cię odrzuciliśmy bo po prostu się nie nadawałaś zaczynasz nas poniżać, że robimy za mało.

Metin jest największym działem na tym forum, jako moderatorzy + kid próbujemy ogarnąć dział więc nie jesteśmy maszynami, które odbierają i wykonują raport w każdej sekundzie i zawsze.

Co do zdania "mają raporty po prostu gdzieś", nie mamy ich gdzieś tylko nie każdy raport jest prawidłowy i nie trzeba go wykonywać, a co do tematów, które są odpięte, to my decydujemy co będzie podpięte, co odpięte itd.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Co miało zostać napisane już się pojawiło. Niedługo AceBoy być może zaskoczy Was w dziale Metin2 i pewnie niektóre sprawy organizacyjne i ogólna funkcjonalność działu się poprawi ;-)

Opublikowano

Ja wam przypomnę jest wolność słowa i mam prawo się wypowiedzi udzielać na temat ten gdzie uważam to za słuszne. Co do mojego podania kolego to się ogarnij bo jakoś TY sie nie sprawdziłeś na Kidzie. Po za tym ja nie lecę na rangę jak wy. 50 raportów tyczycie jakby był w dziale jeden moderator ale jest was 4 + kid więc nie ośmieszajcie się bardziej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...